Červené logo 4sport-florbal.cz je v Ostravě!!!

4sport-florbal.cz v Ostravě

Značku 4sport-florbal.cz mohli florbalisté a florbaloví fanoušci potkat v Olomouci anebo na různých florbalových akcích. Jejich stánek bývá spojen s turnaji elévů a mladších žáků v rámci MS a OL kraje (Dubina, Uničov, ….), s turnajem Hornet´s Cup v Rožnově, na předváděcích akcích v OC Karolina a dalších.

Od května 2016 je pod touto značkou otevřena v Ostravě nová florbalová prodejna, která rozšířila možnosti nákupu florbalového vybavení a pomůcek a nezapomíná ani na florbalovou módu. „Otevírací doba se od září postupně přizpůsobovala potřebám nakupujících až do současného stavu. A pokud Vám nebudou vyhovovat otevírací hodiny, je možno se telefonicky dohodnout na individuálním termínu,“ navrhuje Kamil Besta majitel obchodu.

„Co nabízíte a na co se specializujete?“ vyptávám se dále.

„Mohu říci, že máme největší výběr florbalového vybavení v Ostravě. Naší specialitou je široká nabídka dětských holí a výběr obuvi značky Asics pro florbal, badminton, squash a házenou včetně dětské kolekce obuvi ASICS a bot pro gólmany značek Unihoc a Salming.

Sortiment prodejny

„K tomu poskytujeme poradenství díky zkušenostem s dětskými kategoriemi, jelikož hrají mojí synové a také spolupracujeme s mnoha mládežnickými týmy,“ dodává Kamil Besta. „Pro juniory a dospělé je zde možnost se poradit o výběru s extraligovým hráčem.“

Zjišťuji dále: „Čím dalším můžete návštěvníka překvapit?“

„Překvapit? No třeba tím, že Vás může obsluhovat reprezentantka ČR žen Veronika Enenkelová nebo super talent vítkovického florbalu Lukáš Pešat,“ sděluje Kamil Besta a rozvádí dále: „Máme novinky a vybavení pro sezónu 2016/2017, které nám právě dorazily!!! Můžete tak vstoupit do sezóny v novém stylu. Většina sortimentu je u nás skladem!“

Při nákupu Vás může obsloužit Veronika Enenkelová nebo Lukáš Pešat

„Vidím, že v prodejně máte i galerii osobností, vyjmenujete některé?“

„Hned v úvodních dnech prodejny přišly osobnosti Milan Tomašík a Martin Tokoš, kteří nám popřáli rychlý a zdravý růst. Do prodejny zavítal i „švédský pedagog“ Tomáš Sladký. Začátkem září navštívil prodejnu také Paddy (Patrik Dóža), který si prohlédl naši novou florbalovou prodejnu 4sport v Ostravě a přivezl na ukázku i mistrovský pohár a se službami je také spokojen Pavel Brus a Roman Ciompa“ vyjmenovává galerii osobností Kamil Besta.

Patrik Dóža, Milan Tomašík, Veronika Enenkelová, Martin Tokoš, Tomáš Sladký

„Vaše červené logo 4sport-florbal.cz není jen prodejna, ale zahlédl jsem ho i na turnajích. Jak je to s mimi?“

„Ano, ve volném čase se angažujeme a pod naší hlavičkou sestavujeme florbalové týmy pro různé turnaje. Našim cílem je být vidět a prezentovat se při tom kvalitním florbalem, kdy je především na hráčích vidět radost ze hry a že florbal berou jako životní motor,“ uvádí turnajovou myšlenku Kamil Besta.

„V letošním roce byly naše dresy vidět na turnaji v Kostelci na Hané, Hummel Open Game v Brně, Ostrava Cupu, Hornet´s Cupu v Rožnově, Open Air v Hlučíně. Jsou to takové turnaje na POHODU se spoustou skvělých zážitků a legrace. Při domácím (myšleno v Ostravě) turnaji jsme pro fanoušky a sběratele uspořádali v rámci podpory týmu podpisovou akci s Tomášem Sladkým, Milanem Tomašíkem, Pavlem Brusem, Honzou Jelínkem či ostatními hráči International 4sport Company.“

Ostrava Cup 2016 a Hummel Open Game Brno 2016; FOTO: Kamil Besta

Odpověď přímo vybízí k dalšímu dotazu: „To jsou samá zvučná jména, jdete po pohárech?“

Po chvíli zamyšlení Kamil odpovídá: „Jak už jsem zmínil, je to především o zábavě, ale také o rozvoji. Například nás Milan Tomašík přišel povzbudit na jubilejní 10.ročník Open Game Brno 2016. Došlo na krátké postřehy ke hře, rady, tipy a pár foteček nejen s námi, ale také s nakonec stříbrným týmem v kategorii Starší žáci – FBC Uničov. I díky této návštěvě a bojovnosti našeho týmu: 4sport-florbal.cz, jsme vyhráli kategorii Dorostu v konkurenci 28 týmů. Čili úspěch podpořený předáváním zkušeností takového hráče jako je Milan Tomašík dorostencům z Ostravska.“

Závěrem článku mi nezbývá než zopakovat, kde prodejnu najdete – Shop ForFlorbal Ostrava, Vítkovická 3299/3a. Areál Kauflandu u Nové Karolíny, naproti JYSK.

E-shop 4sport-florbal.cz a Facebook e-shopu

Dresy 4sport na turnajích; FOTO: Vlaďka Zoubková

About the Author: ivosin